Дніпро побачить результат пропагандистської роботи ЗМІ

07.09.2015 17:39   -
Автор:

Завтра, 8 вересня, у Дніпропетровську відбудеться соціальний медіа-проект Громадське ТБ Дніпро та протоєрея, отця Дмитра Поворотного «Задзеркалля» у межах фестивалю “Конструкція”.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на організаторів.
«Беркутівець, громадянин РФ, мешканець Слов’янська, морський офіцер з Севастополя – люди, яких ми заздалегідь готові засудити, не розбираючись та не вислуховуючи. Навішування ярликів – результат пропагандистської роботи ЗМІ, бо у такий спосіб політики усіх країн ведуть війни – вони змушують людей ненавидіти один одного, формують образ ворога. Ненависть – найдешевша та найдієвіша зброя».
«Задзеркалля» – цикл інтерв’ю з людьми, які змогли змінити свою думку, спромоглися зрозуміти іншого, прийняли важливе для себе рішення. Іноді – із загрозою для життя», – зазначають автори проекту. “Задзеркалля” пропонує вислухати історії цих людей. Проект тяжіє до стимуляції критичного мислення, закликає робити власний усвідомлений вибір, не дозволяти нікому маніпулювати собою. Вхід вільний. Початок о 21.00 за адресою: Будінок вчених (вул. Куйбішева 2)
Фестиваль аудіовізуального мистецтва та нових медіа в міському просторі «Конструкція» відбудеться у Дніпропетровську з 7 по 13 вересня.
Про усі заходи в рамках фестивалю на сайті: http://constructionfest.com/