Дніпро першим в Україні запустив купівлю проїзних на електротранспорт через Приват24

19.09.2018 18:30   -
Автор:

Дніпро першим в Україні запустив купівлю проїзних на електротранспорт через мобільний додаток Відтепер у Дніпрі можна сплатити за проїзд у громадському електротранспорті через мобільний додаток, придбавши єдиний проїзний на день, тиждень або на місяць. Для цього слід увійти в додаток Приват24, обрати термін дії квитка, оплатити вартість карткою будь-якого банку, яка прив’язана до додатку.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на пресс-службу Дніпровської міської ради.
Квиток буде згенерований на мобільний телефон. Денний проїзний коштує 10 грн, тижневий – 60 грн, місячний – 260 грн (згідно із вартістю проїзду, яка була затверджена міською радою у липні). Досі за проїзд у транспорті можна було сплатити шляхом сканування QR-кодів або через термінал банківською карткою.
Тепер додався і ще більш цікавий варіант: можна здійснити оплату за проїзд, коли зручно, та пересуватися у цей проміжок часу необмежену кількість разів. Оплата за конкретний термін і на декілька видів транспорту через мобільний додаток – вперше в Україні. Для використання проїзних потрібно оновити версію Приват24 до останньої.