«Дніпро-1» проводить у школах Дніпропетровська «Уроки патріотизму»

22.12.2014 20:22   -
Автор:

Більше двох місяців один з бійців «Дніпро-1» Артем Кравченко, який вступив у лави полку ще навесні і захищав Україну у АТО, відвідує школи у Дніпропетровській області і проводить “Уроки патріотизму”.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Захисникові України пощастило врятуватися з Іловайскього котла. Переживши всі тяготи війни, він не втратив віру у свою країну і вирішив поділитися досвідом з майбутнім поколінням українців.
Таку ініціативу бійця повністю підтримують його побратими.
«23 грудня «Урок патріотизму» відбудеться у школі № 87 о 10:00 (у Дніпропетровську, ж/м Ігрень). Під час уроків учні шкіл дізнаються про поточну ситуацію в Україні, про те, заради чого відбувається АТО і хто з ким воює. Друга частинка уроку – це діалог між бійцями та учнями у формі «питання-відповідь», – зазначається у повідомленні. Спеціально до уроку для учнів школи № 87, бійці полку “Дніпро-1” та заступники командиру полку розписалися на прапорі України, який Артем і подарує школі.
На своїй сторінці у соцмережі Артем Кравченко регулярно розповідає про уроки зі школярами, є безліч відгуків та фотозвітів. «Якщо ви хочете запросити у школу до вашої дитини справжніх патріотів з полку “Дніпро-1”, які розкажуть про патріотизм та мужність, незабаром, ми надамо контакти для заявок», – кажуть бійці.
Читайте також: Дніпропетровська «Свобода» навчає містян націоналізму у «Партійній школі»