Дніпряни розгромили прямого конкурента за третє місце УПЛ

28.11.2021 10:41   -

Вчора, 27 листопада, СК “Дніпро-1” грав з прямим конкурентом за третє місце УПЛ – полтавською “Ворсклою”. Матч завершився розгромною перемогою дніпрян, – повідомляється на сайті клубу. 

Перший гол дніпряни забили ще не десятій секунді матчу, але попри це грали на атаку, а не на утримання результату. Матч, що завершився з рахунком 5-1, міг бути ще більш розгромним, адже Довбик не реалізував пенальті – потягнув воротар Різник.

Дніпро - 1 Ворскла 5-0 - огляд матчу чемпіонату України - Телеканал Футбол

Загалом, команда Йовічева отримувала чимало критики на свою адресу через те, що ті набирали очки лише з аутсайдерами і не показували нічого з лідерами. Тепер очевидно, що спортклубівці мають сили та навички для гри з конкурентами за високі місця. 

Головний тренер СК Дніпро-1 Ігор Йовічевіч відреагував на розгромну перемогу своїх підопічних у центральному матчі 16-го туру УПЛ проти Ворскли:

“Дуже пишаюся тим, як виглядала команда сьогодні. Зустрілися дві команди, які перебувають у хорошій формі, на ходу. Ворскла – дуже гарна команда, має досвід у Лізі Європи. Ми ж тільки йдемо до того, щоб бути на тих же позиціях, що й вони. Насправді, цей матч дає нам впевненість. Стресовий поєдинок, в якому ти маєш перемогти.

Вийшов один з найкращих матчів за час, поки я тут треную. Пишаюся командою. Ми контролювали матч повністю обидва тайми, захищалися з м’ячем у ногах, не давали змоги продемонструвати їм свої козирі: швидку атаку, шукаючи Тілля, Ранжеля, латералей, які швидко підключаються. Ми готувалися дуже серйозно, бо поважаємо Ворсклу, і показали свій респект, граючи на максимумі. Вийшло так, і думаю, це є для нас шляхом та напрямком, в якому маємо рухатись.

Знаю, що Ворскла – дуже хороша команда. Якби ми зіграли з ними завтра, можливо, був би інший результат. Але завжди маєш бути кращим сьогодні – у той момент, коли граєш матч. Зірки зійшлися, і кожен футболіст дав свій максимум сьогодні. Стиль Ворскли – вертикальний швидкий футбол. А ми запропонували свій стиль – захищатись з м’ячем у ногах, домінувати та не давати бігти на чужій половині поля. Це був план на гру.

Ворскла посідає третє місце та грає в Європі. Ми прагнемо до тих же позицій, до позицій Зорі, Олександрії, які мають свій досвід. Ми такого досвіду ще на маємо. Є енергія та запал, які я відчуваю, та не даю гравцям розслабитися. Та вони самі не хочуть розслабитися, вони просто мене мотивують, а я – їх”, – цитує Йовічевіча офіційний сайт СК Дніпро-1.

ЙОВІЧЕВІЧ: «Це один із найкращих матчів Дніпра-1, коли я тут тренер»




УПЛ 2021/22. 16 тур.

27 листопада. 19:30. Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена».

СК «Дніпро-1» — «Ворскла» (Полтава) 5:1 (1:0)

Головний суддя: Євген Арановський (Київ)

«Дніпро-1»: Кожокару, М.Кравченко, Нельсон, Сваток (кап), Дубінчак, Ігнатенко, Піхальонок (Когут,83), Гуцуляк (Білл,75), Джурасек (Ді Франко,65), Назаренко (Лучкевич,65), Довбик (Русин.75).

Запасні: Юрчук, Логінов, Чуже, Адамюк.

Головний тренер: Ігор Йовічевіч

«Ворскла»: Різник, Пердута (Павлюк,68), Якубу, Тілль, Пешич, Яворський (Челядін,46), Тамм, Чеснаков (кап), Пуцлін, Кане (Хрипчук,78), Рангел (Амількар,68).

Запасні: Ткаченко, Кравчук, Нестеренко.

Головний тренер: Юрій Максимов

Голи: Гуцуляк (1, 63), Довбик (52, 53), Піхальонок (58), Кравчук (84).

Попередження: Рангел (45+1), Якубу (63), Ігнатенко (66), Пешич (74), Нельсон (76).