Днепродзержинцев мобилизуют в отдельный взвод “Правый сектор”

06.06.2015 09:10   -
Автор:

Лидер Днепродзержинской организации «Правый сектор» Аскольд Можейко обратился к патриотам с сообщением о мобилизации, по его словам, такой приказ отдал руководитель ПС Дмитрий Ярош.
Об этом сообщает Интернет-издание «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Звертаюся до всіх небайдужих патріотів, в Дніпродзержинську і по всьому світу, друзів, підписчиків і всіх, всіх, всіх. Згідно наказу Провідника, організація ПС в місті проводить мобілізацію, формуємо окремий Дніпродзержинський взвод.
Статки наші за минулий рік чомусь не збільшилися, а зібрати 20 бійців з нуля – доволі дороге задоволення. Тому прошу, всі хто може допомогти грошима, амуніцією, будь-яким корисним знаряддям – допоможіть.
Гроші можна перерахувати на мою особисту картку Приватбанку (уповноважений на збір коштів обласним керівництвом) за номером: 4149 4378 4567 4330 Можейко Аскольд.
Також потрібні: зубна паста, антикомарині засоби, серветки вологі у великих упаковках, шкарпетки, футболки х/б, консерви, чай, кава, цукор. крупи.
Все це можна приносити до нашого штабу за адресою: вул. Сировця, буд. 3, з 9.00. У суботу – неділю краще попередньо передзвонити 0960246011.
Крім вас, допомогти нам нікому, бо ДУК – справді народне військо. Разом переможемо. Слава Україні!», – пишет Можейко в своем фейсбуке.
Читайте также: На Дніпропетровщині громадська організація закликає патріотів об’єднуватись
Источник: Кстати