Дмитро Ященко: “До парламенту прийдуть нові обличчя”

24.09.2014 16:30   -
Автор:

«Перед Україною стоїть курс тривалого лікування від попередніх часів», – заявив представник політичної партії «Народний Фронт» у Дніпропетровській області Дмитро Ященко під круглого столу.
Про це повідомляє інтернет-видання “ГЛАВНОЕ”.
Для обговорення теми «Політичні партії Дніпропетровська: «Що буде у «завтрашньому» дні» зібралися представники «Народного Фронту», ВО «Батьківщини», «Блоку Петра Порошенка», «Опозиційного блоку», «Партії регіонів».
«Вибори Україні сьогодні вкрай необхідні. Країна знаходиться у стані війни, і це величезна трагедія для всього українського народу. Ігнорувати це ми не маємо права. На жаль, той парламент, який ми сьогодні бачимо, наполовину «паралізований» і не в змозі приймати рішення, які зараз необхідні країні», – зауважив представник “Народного Фронту”.
Дмитро Ященко наголосив, що зараз Україні, в першу чергу, необхідно відстоювати територіальну цілісність, зберегти кордони, звільнити землі від терористів, іноземних військ та найманців: «Якби не добровольці та українські військові, які нас захищаюсь останні місяці і жертвують власним життям за цілісність і незалежність нашої держави, ми б з вами, можливо вже й не сиділи тут і не обговорювали майбутнє України».
«Ми маємо зупинити бойові дії. І важливо це зробити швидко і «не будь-якою ціною», – підкреслив він. Адже мова йдеться про людські життя, про братів, чоловіків, синів.
«Очікуємо, що до парламенту прийдуть нові обличчя, більш динамічні, спроможні приймати рішення та відповідати за них надалі перед народом», – зауважив він.
На думку Дмитра, Україна хвора і потребує лікування, а процес лікування ще ніколи не був швидким та приємним. Отже тішити себе ілюзіями не варто. На шляху врятування України від розрухи, на його думку, слід підтримувати європейський курс розвитку держави, наблизитися до європейських стандартів урядування, суттєво обмежити корупцію, провести децентралізацію та розвивати місцеве самоврядування. Надзвичайно важливими є питання підтримки соціально незахищених верств населення, учасників бойових дій та переселенців із зони АТО.