Динамівець Ребров відібрав очки у тренера “Динамо”

29.10.2020 15:20   -
Ференцварош — Динамо (Киев) 2:2: Яндекс.Спорт

У паралельному матчі цієї групи (G) каталонська «Барселона» обіграла на виїзді туринський «Ювентус». Таким чином, після двох турів «Барселона» йде на першому місці з 6 очками, «Ювентус» має 3 бали, а «Ференцварош» і «Динамо» — по одному.

У першому турі кияни програли на своєму полі «Ювентусу». А підопічні Реброва поступились на виїзді «Барселоні».

Ференцварош Динамо 2-2 - мнение экспертов о сенсационной ничьей в Лиге  чемпионов - Телеканал Футбол

Відео з голами та основними моментами матчу

Ліга Чемпіонів. Група G. Другий тур

Стадіон: Гроупама Арена (Будапешт)
Головний суддя: Іван Кружляк (Словаччина)

Ференцварош – Динамо Київ 2:2

Голи: Нгуен 59, Болі 90 – Циганков 28 (пен.), Де Пена 41

Динамо добре розпочало матч, створило низку моментів, а в середині першого тайму відкрило рахунок. М’яч в штрафному майданчику господарів влучив у руку Харатіну. Арбітр вказав на 11-метрову позначку, а Циганков впевнено реалізував пенальті. Кияни закріпили перевагу ще до перерви. Кендзьора дав класну вертикаль з глибини, Буяльський прострілив на Де Пену, а уругваєць спокійно переправив м’яч у порожні ворота!

Спокійно почали динамівці також і другий тайм. І це підвело. На рівному місці розслабилися. Спочатку дали море часу Зубкову, і вихованець Шахтаря з другої спроби закинув у штрафний. А там Караваєв, Сидорчук і компанія зовсім не тримали найгострішу людину Ференцвароша. Нгуену багато не треба – блискавичний удар без особливих шансів для Бойка. Ох, вже ця вічна розслабленість Динамо, коли гравцям починає здаватися, що можна і на класі довести свою перевагу.

Коли володіння Динамо зросло із 48-50% до 57%, почалися проблеми – жодного удару за понад 30 хвилин після перерви! У “фраді” теж не фонтан (2 постріли, лише 1 з шансами залетіти), але ось вам 1:2, нерви, жовті Буяльського і Сидорчука. Як наслідок, інтрига до останніх хвилин у матчі, який можна було закривати за перший же тайм.


Так само абсолютно на рівному місці. Чистий підкат проти Сидорчука, в капітана Динамо здають нерви у спробі миттєво повернути м’яч – цілком справедлива друга жовта, без гравця на Барселону. Протягнути до 82 хвилини і потім випустити… Гармаша, який раптово привіз необов’язковий штрафний, що став гольовим.

Сидорчук оставил Динамо в меньшинстве в матче с Ференцварошем — football.ua


В останні хвилини Ференцварош упіймав кураж і міг забивати третій, але це вже було б занадто. Київ дарує команді Реброва перший бал в ЛЧ за 25 років. По суті, за власним бажанням – абсолютно виграшний був матч. У столиці України команди розіграють 3 місце та путівку в Лігу Європи, і це буде не менш драматично.