Дійшла черга й до ремонту колій на центральному проспекті Дніпра

16.06.2021 11:45   -

У Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького почався ремонт трамвайних колій, – повідомляє Відкритий.

Сьогодні, в центрі міста, перекрили рух на перехресті проспекту Дмитра Яворницького та вулиці Володимира Вернадського. Тут почався ремонт трамвайних колій, який триватиме до 23:30 28-го червня. Комунальники вже розібрали рейки. Старі плити вантажать для вивозу. На місці діє будівельна техніка. По периметру виконання робіт встановлена ​​тимчасова огорожа і сигнальне освітлення.

Нагадаємо, що в понеділок, 14 червня, рішенням комісії ТБЧС перекрили пішохідну частину Січеславською Набережній від вулиці Воскресенській до вулиці Половецької. Причиною став обвал перил та частини кам’яної кладки. Голова Громадської ради при міськраді Дніпра Геннадій Корбан запропонував скористатися ситуацією, що виникла і облагородити місце обвалення .

«Дощ в Дніпрі змив частину правобережної набережної – наслідок погодного катаклізму. Злі язики вже шепочуть, що це все справа рук міської влади, щоб побудувати там берегової ресторан або ще щось. Але немає. З усього поганого потрібно витягувати ще й гарне. Тому якщо вже так сталося, пропоную накидати варіанти в коментарі, як упорядкувати територію – причал, сходи в Дніпро або ваш варіант», – написав Геннадій Корбан.