Денисенко запросив патріотів зпиляти пам’ятник Петровському біля вокзалу

27.01.2016 14:45   -
Автор:

Дніпропетровський нардеп Андрій Денисенко, відомий своїми неординарними вчинками, через фейсбук запросив городян до пам’ятника Григорію Петровському, що на площі біля вокзалу, аби місцеві патріоти в прямому сенсі взяли хід декомунізації у власні руки.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Навіть в окупованому рашистами Донецьку патріоти здійснили сьогодні вночі спробу підриву комуністичного ідола Леніна – символа московського панування в Україні та репресій проти нашого народу.
Маємо нарешті виконати численні законодавчі і нормативні акти кількох президентів, Кабміну і Верховної Ради з декомунізації нашого українського Дніпра.
У зв’язку з чим офіційно запрошую усіх небайдужих дніпрян і просто законослухняних громадян, включно з представниками комунальних служб, на зустріч зі мною як народним депутатом України 29 січня о 18.00 на привокзальну площу для виконання нашого спільного громадянського обов’язку.
При собі мати пару автомобілів КрАЗ, кран на 12 тонн, троси, болгарки, запаси гарячого чаю, терпіння, патріотизму і життєвого оптимізму», – написав Денисенко.
Читайте також: Протестующие на трассе требуют встречи с главой Днепропетровского облсовета (ФОТО)