“Де він тоді був? Він члєном грав на роялі!”, – реакція на виступ Зеленського у Раді

20.10.2020 14:13   -

Депутатка Верховної Ради від фракції ЄС Вікторія Сюмар жорстко прокоментувала виступ президента Зеленського у парламенті.

Я багато цинізму бачила в цій Раді, але такого цинізму, чесно скажу, не бачила ще ні разу. Я побачила банального піарщика і циніка, який на всьому святому вміє тільки піаритись.Він каже до країни на «ти», я теж скажу. Ти розказуєш про Крим, ти розказуєш про 2014 рік – ти де був у 2014 році? Ти скільки відвоював метрів української землі? В тебе є армія, якої не було у 2014 році. Ти віддав хоч один наказ про наступ? Ти відступив.Ти присвоюєш собі те, до чого ти не маєш жодного стосунку!“, – сказала Сюмар з трибуни.

Я багато цинізму бачила в цій Раді, але такого цинізму, чесно скажу, не бачила ще ні разу. Я побачила банального піарщика і циніка, який на всьому святому вміє тільки піаритись.Він каже до країни на «ти», я теж скажу. Ти розказуєш про Крим, ти розказуєш про 2014 рік – ти де був у 2014 році? Ти скільки відвоював метрів української землі? В тебе є армія, якої не було у 2014 році. Ти віддав хоч один наказ про наступ? Ти відступив.Ти присвоюєш собі те, до чого ти не маєш жодного стосунку!Вікторія Сюмар жорстко розкритикувала послання Зеленського

Опубліковано Європейська Солідарність Вівторок, 20 жовтня 2020 р.