Дарину Білодід визнано найкращою та найгарнішою

30.12.2020 08:02   -

JF обрав двох своїх найбільших зірок дзюдо з нагоди першого видання Judofestival. Суперзірка України Дар’я Білодід була обрана переможницею в номінації жінка-дзюдоїстка 2019-2020 років. Подвійна чемпіонка світу, готова була вигравати олімпійський титул, але їй доведеться почекати ще рік і залишатися у своїй категорії до 48 кг. Цього року вона виграла Великий шолом у Парижі, – розповідає judoinside.

20_gs_paris_bilodid_daria_9

Лукумі Чхвіміані з Грузії був обраний спортсменом 2019-2020 років. Він став чемпіоном світу у 2019 році. Цього року взявши золото на Гран-прі в Тель-Авів та золото на паризькому Великому шоломі.

Але повернимося до нашої талановитої та чарівної українки-дзюдоїстки.
Дар’я Білодід стала чемпіонкою світу в Токіо 2019 року і виграла свій перший титул у Баку як наймолодша з усіх золотих призерів. Білодід стала старшою чемпіонкою Європи у 2017 році та виграла золото Європейських ігор у Мінську та GS Абу-Дабі у 2019 році.

У 16 років вона стала другою наймолодшою жінкою в історії. Білодід стала чемпіоном світу серед кадетів у Сараєво у 2015 році та виграла титул чемпіонки світу серед юніорів 2018 року в Нассау. Вона єдина така дзюдоїста, яка за один рік здобула титул чемпіонки Європи серед кадетів, юніорів та дорослих.

10 жовтня, у свій день народження, Дар’я Білодід зробила фотосесію. З цієї нагоди Men 24 поділився фото 20-річної української спортсменки, яка вражає не лише своєю силою, а й неймовірною красою! Вона настільки крута, що викликає лише захват.

Дар'ї Білодід – 20: сексуальні фото української дзюдоїстки

Змагання з дзюдо проводили і у Дніпрі серед юнацтва, – можливо тут підростає нова зірка.

У Федерації дзюдо Дніпра визначили найсильніші команди дитячої ліги за 2020 рік. Нагадаємо, через запроваджені карантинні заходи відбулися лише три етапи із запланованих семи. За результатами змагань серед спортивних шкіл області друге місце посіла Дніпровська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 6, – повідомляє dniprorada.gov.