Чудовий початок! Україна здобула нічию на полі чинних чемпіонів світу

25.03.2021 10:51   -

Збірна України з футболу зіграла внічию у першому матчі відбору на Чемпіонат світу 2022 року. Поєдинок проти збірної Франції завершився з рахунком 1:1. Після провалу наших клубів у єврокубках український вболівальник знову збадьорився і отримав привід для гордості. Команда Шевченка вистояла на полі чинних чемпіонів світу! І не просто вистояла, а й продемонструвала при цьому гру, за яку не соромно. Ця нічия з топ-суперником, який є чинним чемпіоном світу, і ще в жовтні розмазав нашу збірну у Сен-Дені 7:1 – результат явно позитивний. Впевненість стане в нагоді нашим футболістам, оскільки вже в неділю у Києві, прийматимемо Фінляндію. Нічия у паралельному матчі нам на руку Фінляндія – Боснія і Герцеговина 2:2.

Французи відкрили рахунок вже на 19-й хвилині матчу. Ударом з-поза меж штрафного майданчика відзначився Антуан Грізманн. Перед цим гравець збірної Франції потрапив в офсайд, але арбітри цього не помітили.

Після голу французи ще кілька разів загрожували воротам збірної України, але забити їм не вдалося.

Проте у другому таймі відзначитися змогли українці. Спочатку Олександр Караваєв поборовся за м’яч біля штрафної французів та прострілив на Сергія Сидорчука. Той пробив у ноги захиснику збірної Франції Преснелю Кімпембе, але м’яч проскочив йому між ніг і закотився у дальній від воротаря кут.

Відбір на ЧС-2022. Україна зіграла внічию із Францією / ГОРДОН

Обидві збірні більше не мали серйозних можливостей вирвати перемогу, а тому на табло в кінці матчу так і залишився нічийний рахунок.

Відеогляд матчу: