Дніпропетровщину лихоманить від чергової хвилі мобілізації

13.07.2015 22:19   -
Автор:

На Дніпропетровщині чоловіків хапають посеред біла дня і в автозаках відвозять до військоматів. Призов до армії став доброю нагодою для нечесних на руку людей у погонах підзаробити на небажанні призовників ставати на захист батьківщини, передає ТРК “Регіон“.
Отже, поки воєнкоми влаштовують облави на чоловіків, співробітники міліції полюють на самих військових комісарів. Непоодинокими стали випадки корисної змови між військовими та призовниками.
Правоохоронці затримали офіцера збройних сил України одного з військкоматів Дніпропетровської області на отриманні хабара в 17 тисяч гривень. Така сума повинна була допомогти двом молодим людям «відмазатися» від армії. Міліціянтам навіть вдалося з’ясувати, що ці кошти було заплановано для передачі керівнику об’єднаного міського військового комісаріату. Наразі розпочате карне провадження. Винуватець може сісти на 8 років ще й з конфіскацією майна.
Військова прокуратура Дінпропетровського гарнізону з’ясовує, чи перший це факт хабарництва у практиці затриманого, і хто ще міг бути фігурантом подібних зловживань.
Читайте також: «Правый сектор» об акциях протеста на Днепропетровщине