Через снігопад вантажівкам перекрили основні напрямки в’їзду до Дніпропетровська

07.01.2016 18:23   -
Автор:

Для великогабаритного транспорту закриті Запорізький, Донецький та Полтавський напрямки в’їзду до міста. На цих точках чергують екіпажі поліції. Вантажівки розміщують згідно карти дислокації, яку вчора презентували у міськраді. Відкритими наразі залишаються Київський і Синельниківський напрямки.
Про це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу міськради.
Для швидково вирішення проблем, які місту може завдати стихія, представники міської влади, комунальники, керівники поліції та УРЕА провели чергову оперативну нараду.
Як повідомив директор департаменту взаємодії з правоохоронними органами міськради Олександр Свіренко, під час аномальних снігопадів місто готове прийняти 690 машин транзитного транспорту. Великогабаритні автівки розташовують під бордюрами і поблизу майданчиків великих торгових центрів, де є опалення. Тут водії можуть зігрітися і випити чаю.
Разом з тим, у середмісті та районах Дніпропетровська працює близько сотні одиниць снігоприбиральної техники. Внутрішньоквартальні дороги прибирають трактори. Трамвайні колії також прибирає спецтехніка. Роботи виконуються цілодобово.
За словами Олександра Свіренка, наразі масштабних заторів на дорогах Дніпропетровська немає.
Найбільш проблемними ділянками є території вулиць Робоча, Космічна, Карла Лібкнехта, а також проспекти Кірова та Петровського. Тут сконцентрована найбільша кількість спецтехніки.
Олександр Свіренко також повідомив, що у разі тяжких заметів будуть виділені тягачі. Це погоджено з командувачами Нацгвардії і Збройними силами.
Міська влада звертається до володарів транспортних засобів не залишати їх на узбіччі доріг, аби вони не заважали роботі спецтехніки.
Читайте також: У Дніпропетровську розробили карту взаємодії служб на випадок снігових завалів