Через підрив на вибуховому пристрої загинули троє українських воїнів

14.02.2021 20:07   -

Прес-служба ООС повідомляє про втрати серед українських захисників – 14 лютого в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої на Донбасі загинули трої наших військовослужбовців. Подія сталася неподілк Новолуганського, коли військові переміщувались між позиціями.

На жаль, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, неподалік населеного пункту Новолуганське, під час переміщення на позиції, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються“, – сказано в повідомленні.

Командування ДШВ у Фейсбук повідомило імена загиблих: капітан Олександр Войтенко, солдат В’ячеслав Олексієнко та старший солдат Дмитро Мироненко.

Висловлюємо свої співчуття з приводу загибелі наших захисників…

May be an image of 2 людини, просто неба та текст «войтенко 0. олексенко л

Загалом, за цілий день 14 лютого було зафіксовано 1 випадок порушення решиму припинення вогню з боку терористів – надвечір, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік українських позицій зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї неподалік Водяного, що на Приазов’ї.