Через обстріл бойовиків поранено українського воїна

13.08.2021 10:00   -

Прес-служба ООС повідомила, що в результаті обстрілів російсько-терористичних військ на Донбасі минулої доби, 12 серпня, було поранено українського військовослужбовця.

У результаті обстрілів один військовий отримав вогнепальне поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – середньої тяжкості. На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь“, – сказано в повідомленні.

Загалом, за минулу добу було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню. Бойовики використовували для обстрілів гранатомети, кулемети, міномети калібру 82 мм.

Поблизу селища ПІСКИ ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік НОВОМИХАЙЛІВКИ противник тричі обстрілював наші позиції зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У напрямку ПІВДЕННОГО російські окупанти вели вогонь з мінометів 82-го калібру, протитанкових ракетних комплексів і станкових протитанкових гранатометів“, – уточнює штаб ООС.