Через «діряві дороги» районних чиновників викликали «на килим» до ОДА

19.08.2015 09:19   -
Автор:

«Діряві» дороги, небажання співпрацювати і відсутність відповідальних. Так селище Солоне зустріло представників Дніпропетровської облдержадміністрації та громадських діячів, які прибули в Солонянський район з метою перевірити скарги на неякісний ремонт доріг.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу ОДА.
«Днями громадські активісти та жителі селища Солоне поскаржилися, що ремонт доріг у цьому населеному пункті виконаний неякісно. Ми перевірили – скарги обґрунтовані», – пояснив заступник начальника управління ЖКГ та благоустрою Дніпропетровської ОДА Володимир Верхотурцев.
Дійсно – дороги Солоного в жахливому стані. Неякісні «латки» у Шкільному провулку змиті дощами і водою з прорваної каналізації. На вулиці Гагаріна з дірок «нового» асфальту визирає старий.
«Побачене шокувало, – зазначив інженер технічного надзору державного підприємства «Жилком» при ОДА Юрій Рєзник. – Ремонт відверто неякісний. Через сезон цих доріг не буде – їх змиє дощами і снігом. Фактично, вони стали ще гірші, ніж були. Дороги потрібно робити заново, в ідеалі – за рахунок тих, хто так недбайливо підійшов до своєї роботи».
Читайте також: Наступного року будинки із ОСББ будуть ремонтувати у першу чергу і за бюджетні кошти
Всі відповідальні представники місцевої влади проігнорували приїзд комісії: «Керівники Солонянського району та селища Солоне саботували роботу. До нашого приїзду всі раптом відправились на лікарняні та у відпустки. А ті, хто представляв районну та селищну адміністрацію, не показали нам жодного документа щодо ремонту і жодного кошторису. Не дали даних про обсяг робіт і витрачені на них кошти», – розповів Володимир Верхотурцев.
Тому керівників району викликали до облдержадміністрації для пояснення ситуації: «Ми не дозволимо робити дороги неякісно і красти бюджетні кошти. Керівник Дніпропетровщини Валентин Резніченко тримає це питання на особистому контролі. Тепер комісія буде виїжджати на ділянки, що ремонтуються, два рази на тиждень», – підсумував Володимир Верхотурцев.