Борис Філатов оголосив про створення у Дніпрі онлайн-платформи для забезпечення продуктами пристарілих

18.03.2020 09:38   -
Автор:

На своїй сторінці у Фейсбук мер Дніпра Борис Філатов розказав про те, що різні політичні сили у Дніпрі пропонують свою допомогу місцевій владі в умовах епідемії коронавірусу. Філатов заявив, що допомога не завадить і в даній ситуації політичні амбіції і протиріччя є недоцільними.
«Вне зависимости от партийных и политических предпочтений, я обещаю каждому, что готов, включать всех в эту борьбу», – написав Філатов.
Мер Дніпра підкреслив, що в місті буде створено онлайн-платформу для реалізації проектів для допомоги людям похилого віку та усім, хто потребує допомоги в умовах карантину через епідемію коронавірусу.
«С завтрашнего дня мы начинаем отрабатывать онлайн платформу, которая позволит активистам всех этих организаций, начинать развозить старикам продукты. У нас в базе 12 500 контактов. Одиноких, больных и совсем в возрасте. Отвечает за организацию процесса Эдуард Подлубный», – зазначив мер.
Окрім того, Борис Філатов високо оцінив ініціативи різних політичних і громадських організацій в умовах бездіяльності центральної влади і скорочення фінансування на місцях.
«В условиях развала центральной власти, которая не дала местным громадам на борьбу с эпидемией ни копейки, а, наоборот, нас ограбила – мы принимаем любую помощь.
Вы готовы помочь в изготовлении масок? Мы будем рады организовать производство.
Вы можете подарить городскому транспорту антисептики?
Мы будем счастливы», – підвів підсумок Борис Філатов.
Картинки по запросу