Бондаренко – до побачення: Дніпропетровську облдержадміністрацію очолить Валентин Резніченко

09.12.2020 19:49   -

Олександр Бондаренко, губернатор Дніпропетровщини, хоч молодий і гарний, але показав свою суцільну недоречність на цій посаді. Було багато написано про його недолуге керівництво, але вирок йому винесли його ж колеги по “зе-команді”. Після провальної поразки на місцевих виборах, “слуги” вирішили прибрати подалі Бондаренка.

Стало відомо, що на пост голови Дніпропетровської ОДА хочуть призначити колишнього губернатора часів Порошенка – Валентина Резніченка.

Таки Валентин Резниченко пойдёт губернаторствовать в Днепр. Сегодня вопрос на Кабмине. Теперь будет интересно – как электорат Зеленского отреагирует на служение у Зеленского одного из самых откровенных и ярких слуг клятого барыги Порошенко. Но что-то мне кажется, что на самом деле электорату Зеленского вообще насрать на бекграунд слуг Зеленского“, – повідомив у Фейсбук журналіст “Ніші гроші” Юрій Ніколов.

Справді, дивне призначення. Втім воно свідчить про гострий кадровий дефіцит в лавах “слуг народу”. Молоді і перспективні закінчились – лишились тупі і незграбні. Ось і призначають тих, хто здатен щось робити – хоч навіть це й політичні опоненти.

Разом з Бондаренком піде ще один “слуга” – очільник облради Святослав Олійник. Йому теж висловили недовіру.

Сподіваємося, що робота Валентина Резніченка під час нової каденції буде не менш результативна, ніж під час попередньої. Тим паче на тлі «досягнень» Бондаренка як керівника ОДА та Олійника як голови облради зовсім не важко бути кращім“, – відреагували на призначення у партії “Демократична сокира”.

А ще цікаво, що Валентин Резніченко був обраний депутатом облради від партії “Пропозиція”, що може, нарешті, покласти край безглуздому притистоянню обласної влади і міської влади Дніпра, що розгорнулося напередодні виборів для дискредитації незручного для “слуг” Бориса Філатова.