Болгарія влітку стане ближче

12.02.2021 08:46   -

Wizz Air, оголосила про нову сезонну базу в Бургасі . Авіакомпанія буде базувати 1 літак Airbus A320 в аеропорту Бургаса в період з 10 червня по 12 вересня 2021 року. Разом із створенням нової бази Wizz Air оголосив про  сім додаткових  нових рейсів для семи країн з Бургаса, починаючи з червня 2021 року, – повідомили на сайті Wizz Air.

У компанії повідомили, що квитки на рейси вже можна забронювати на сайті Wizz Air. Їхня вартість складе близько 25 євро.

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air поєднає Київ і болгарське місто Бургас. Перший рейс за новим напрямком має відбутися 11 червня. Авіасполучення між містами здійснюватиметься в обох напрямках щотижня у понеділок, середу й п’ятницю.

Також Wizz Air відкриває шість інших напрямків з Бургаса – у Дортмунд, Ейндховен, Ліверпуль, Познань, Тель-Авів і Турку.

Історія Wizz Air в Болгарії бере свій початок у 2005 році, коли перший вилетів із Софії в Будапешт. За останні 16 років авіакомпанія перевезла майже 19 мільйонів пасажирів до Болгарії та з Болгарії. В рамках розширення WIZZ авіакомпанія продовжує нарощувати свої операції в Болгарії і залишається лідером на ринку. 

Wizz Air – це інвестиційна авіакомпанія створюється за рахунок ефективних та стійких на сьогоднішній день літаків Airbus A320 та Airbus A320neo однопрохідних. Викиди вуглекислого газу Wizz Air були найнижчими серед європейських авіакомпаній у 2019 фінансовому році (57,2 г / км / пасажир).

Додаючи WIZZ Flex до бронювання, пасажири можуть бути впевнені, що якщо обставини зміняться, або вони просто захочуть поїхати на іншу дату або в інший пункт призначення, вони можуть здійснити бронювання на будь-який рейс WIZZ на свій вибір. Забезпечення додаткового рівня захисту для бронювання пасажирів – це спокій у ці непевні часи.

Андраш Радо, старший менеджер з корпоративних комунікацій Wizz Air: “Я радий повідомити про створення тимчасової літньої бази в Бургасі, оскільки ми бачимо попит по всій Європі на поїздки на прекрасне болгарське узбережжя під час літніх канікул. Сьогоднішнє оголошення підтверджує нашу відданість розвитку нашої присутності в Болгарії та пропонуванню більш доступних можливостей для подорожей, дотримуючись при цьому найвищих стандартів наших санітарних протоколів. Наш найсучасніший літак, а також посилені захисні заходи забезпечать найкращі санітарні умови для мандрівників. Wizz Air експлуатує один із наймолодших та економічно найефективніших парків літаків з одним із найнижчих екологічних наслідків у Європі. Я впевнений, що Wizz Air зробить позитивний вплив на економічний розвиток Болгарії та підтримає розвиток туристичної галузі».