Безкоштовні екскурсії дніпрян до “помаранчевого” Харкова можуть обернутися масовим захворюванням у Дніпрі

28.09.2020 07:52   -

У Дніпропетровській обласній раді під керівництвом Святослава Олійника в розпал пандемії проводяться масові екскурсії для молодих людей , яких звозять з усієї області. При цьому відомо, що саме мобільність молодих людей зараз є головним чинником поширення Covid-19, підкреслюють експерти? – інформує nashemisto.

Отже, заради політичних цілей теперішня влада “слуг” Дніпропетровської області, наражає на небезпеку місцеве населення, коли люди скупчуються в автобусах та приміщеннях без особливої потреби. Натомість обласні чиновники на чолі з Олійником, які самі сприяють зростанню захворюваності, винуватять у всьому День міста, де відбувалися заходи просто неба.

Крім того, масові звезення молодих людей до облради спостерігачі вважають прихованою агітацією за партію влади: голова обласної ради Святослав Олійник – кандидат # 1 від партії Зеленського на виборах.

Водночас близький друг Олійника – нардеп від «Слуги народу» Кирило Нестеренко – продовжує возити жителів Дніпра різного віку, навіть людей пожилих, які перебувають у зоні ризику, на екскурсії до Харкова, який давно опинився в «помаранчевій» зоні за рівнем захворюваності. Для поїздок у городян вимагають паспортні дані, що можна розцінювати як спробу побудувати сітку для скупки голосів на виборах, відзначають спостерігачі, – повідомляє nashemisto.

https://t.me/kyryll_nesterenko/141

Видання ставить питання про те, чи така легковажність призначених Зеленським керівників нашої області, є простою безвідповідальністю, некомпетентністю, яка притаманна “слугам”, а чи зумисним шкідництвом. На додачу всіх цих небезпечних екскурсій в області продовжують працювати коледжі та виши, які підпорядкуванні обласній владі, в результаті тисячі молодих людей щодня переміщаються на навчання міським транспорті головним чином – в обласному центрі, а також живуть в гуртожитках, які найчастіше стають осередками спалахів зараження.