Азовське море: в Бердянську анонсували 9 нових веб-камер

12.10.2021 13:46   -
Автор:

На популярному серед жителів Запоріжжя курорті, розташованому на узбережжі Азовського моря і Бердянської затоки, анонсували відразу 9 нових веб-камер. До перегляду онлайн стали доступні Верхній Маяк, альтанка «Бердянськ», великий фонтан, парк Пушкіна, острів Дзендзик і пляжі на Бердянській косі, передає Перший Запорізький із посиланням на інформаційне агентство УНН

В рамках ініціативи із залучення туристів і подальшого розвитку курортного бізнесу в Бердянську були анонсовані нові онлайн-трансляції з допомогою веб-камер, спрямованих на місцеві визначні об’єкти, відомі фотозони і пляжі Бердянської коси.

Так, редакцією «Кирилівка.Укр» за технічної підтримки інтернет-провайдера ONet була розгорнута нова мережа з 9 онлайн веб-камер для туристичного медіа-проєкту «Бердянськ».

Нові точки трансляції:

 • альтанка «Бердянськ» і міська сцена на тлі Бердянської затоки в Full HD;

 • Верхній Бердянський маяк – Full HD;

 • поворотна веб-камера з 25 позиціями: морський порт, колесо огляду, вітряки Ботієвської ВЕС та інші позиції – 4К;

 • парк Пушкіна і великий фонтан – Full HD;

 • острів Дзендзик з готелю «Вілла Літо» – Full HD;

 • пляж «Саммер Хотел» – Дальня коса – Full HD;

 • пляж «Аркада» – Середня коса – Full HD;

 • пляж «Амальтея» – Середня коса – 4К ;

 • пляж «Лоцман» – Ближня коса – 4К.

Всього анонсована мережу веб-камер Бердянська включає 18 точок трансляції, які доступні на сайті berd.ua, з них 9 нових.

«Нові веб-камери – це завжди хороший привід нагадати своїм шанувальникам і потенційним відпочивальникам про свої курорти. У 2022 році в галузі внутрішнього пляжного туризму в Україні очікуються кризові явища, тому можна дуже позитивно оцінити той факт, що в Бердянську перейнялися питанням додаткового залучення туристів заздалегідь, а не в той момент, коли туристична криза буде вже неминучою», – так прокоментувала ініціативу головний редактор галузевого видання «Старий Азов» Юлія Ангеловська.

Нагадаємо, що в 2021 році Бердянськ, Кирилівка і інші курорти Азовського моря сильно постраждали від постійних інформаційних атак з боку недобросовісних блогерів і «жовтих» ЗМІ, дощової погоди у червні, а також нашестя медуз у другій половині літа.