Андрій Денисенко: “Регіонали прагнуть реваншу на Дніпропетровщині”

07.10.2014 16:30   -
Автор:

“Поки ми тут чубимося, хто більший патріот і з’ясовуємо стосунки між демократами, націоналістами, активістами і рештою майданівської публіки з усіма її партіями і блоками – “риги” відкрили другий фронт і прагнуть реваншу на Дніпропетровщині і по всій країні”, – заявив політик та громадський діяч Андрій Денисенко на своій сторінці у “Фейсбук”.
Про це повідомляє інтернет-видання “ГЛАВНОЕ”.
“Дніпро рясно завішаний рекламою Опозиційного блоку, … роздають мільйоними тиражами газетки про те, як погано стало жити під владою “партії війни”, олігархів та правосеків, як не будуються дороги, садочки… Не треба легковажити, що це лебедина пісня латентних сепарастів. Це не просто витівки … політичних маргіналів. Насправді це продуманий і скоординований з Путіним удар в спину нашій армії, добровольцям і всій українській революції”, – пише він.
За думкою громадського активіста, це контреволюція на марші.
“Вата принишкла, затихла, але не зникла і до неї знов вертаються на білому коні демократичних виборів старі погоничі. Щоби втримати стару систему і реставрувати старий режим. Ті, хто намагався запровадити на Україні диктатуру, хто до останнього підтримував Януковича, навіть тоді, коли він вже заливав країну кров’ю, а сьогодні веде розкладову проросійську пропаганду, готуючи народ до капітуляції і розчищаючи шлях танкам окупантів, – вся ця недобита і недолюстрована через нашу надмірну гуманність нечисть підняла голову і прагне реваншу і реставрації”, – зауважив Андрій Денисенко.
“Хочу цілком офіційно й усвідомлюючи вашу кожного слова заявити – вони помиляються. Їхнє прозріння буде несподіваним і болісним – як проблиск сонця проти очі перед розстрілом. Ніхто не забутий і ніщо не забуте – ані проламані голови наших хлопців під ОДА 26 січня, ані шашні вілкулят-ахметівців із сепаратистами, ані саботаж допомоги нашій армії. Сьогодні зупинити реванш – це зупинити війну. І ми тут, у Дніпрі, і влада, і політики, і громадськість все зробимо заради цього. Недарма тут зараз б’ється серце України. І саме тому я ініціюю закрите засідання Штабу національного захисту і проведення у Дніпрі народного Віче проти політичного реваншу. Потрібна загальнонародна мобілізація, як тоді, на Майдані. Потрібна участь кожного з нас. Втім, гадаю, найбільш ефективними будуть акції народного гніву прямої дії. Сміттєва, кийково-копнякова, а може й автоматна люстрація”, – наголосив політик та громадський діяч Андрій Денисенко.