Андрій Богдан віддав свою зарплату за 6 місяців в ОП на благодійність

27.02.2020 10:34   -
Автор:

На своїй сторінці у Фейсбук колишній Голова Офісу Президента України Андрій Богдан оприлюднив допис, у якому надав інформацію про свою зарплату в ОП.
За 6 місяців роботи в Офісі Президента Богдан отримав 203 тисячі гривень. При цьому Богдан заявив, що заробітну плату він на руки не отримував і вона накопичувалась на рахунку Державної казначейської служби України.
«Зарплату свою не взяв ні копійки, а всі нараховані гроші перерахував на благодійність)))», – написав Богдан.
Крім того, отримані в ОП гроші Андрій Богдан вирішив таки не забирати, а перерахував кошти на рахунки благодійних фондів «Таблеточки» та «Благомай», що здійснюють допомогу дітям-сиротам та онкохворим дітям. Богдан додав фото квитанції про перерахунок коштів.
Світлина від Андрея Богдана.Світлина від Андрея Богдана.
Загалом, Андрій Богдан підсумовує свою діяльність в ОП, зазначаючи, що йому і однодумцям вдалося багато чого зробити.
«Ми провели перезапуск практично всієї політичної системи. Ми зробили це завдяки довірі українського народу, рішучості президента Зеленського і безкомпромісності його команди. Я щиро вдячний всім, хто був поруч. З іншою командою ми не змогли б це зробити», – додав Богдан.
Несподіваний акт щедрості Богдана не зовсім зрозумілий. Цей вчинок заслуговує на повагу, втім раніше Богдан не славився благодійністю. Можливо, Андрій Богдан не планує завершувати свою політичну кар’єру і такі прояви щирості і відвертості мають на меті зміну його іміджу, адже відомо, що його популярність серед українців не була високою.
Втім, сподіваємося, що акція Андрія Богдана була щирою!
Картинки по запросу