Акція з озеленення #Дніпро_квітучий: де висадили нові дерева і квіти

14.04.2021 14:38   -

У Дніпрі продовжується озеленення у рамках акції #Дніпро_квітучий. Цього дня, 14 квітня, працівники комунального підприємства «Теплоенерго» висадили дерева і квіти на території котельні на ж/м Червоний камінь (бульвар Рубіновий, 14).

«Перед озелененням упорядкували територію: прибрали сухе бадилля, гілки, підстригли траву тощо. Після наведення ладу висадили алею кленів і різні квіти. Працівники із задоволенням відгукнулися приєднатися до міської акції з озеленення міста. Приємно дивитися на так би мовити плоди своєї праці. Око милується гарними деревами і квітами, а відтак – і озелененою територією котельні», – розповів головний інженер теплової дільниці № 3 КП «Теплоенерго» Віталій Руденко.

До заходу долучилася і головна бухгалтерка підприємства Олена Корнієвська: «Висадили безліч квітів – це й різні види ірису, душиця, петунія, падуб, лунарія, пеларгонія та інші. Гарна галявина вийшла. Загалом чудова акція #Дніпро_квітучий, до якої долучаються працівники різних підприємств, організацій, установ. Такі заходи самі по собі є чудовими і необхідними. Окрім того, вони згуртовують колективи».

Цього дня акцію з озеленення провели й на інших територіях котелень КП «Теплоенерго».