Аєша Каррі захищає свою оголену фотографію після того, як її назвали лицеміркою

17.02.2021 11:22   -

Аєша Каррі відреагувала на шанувальника, який назвав її лицеміркою після її останнього допису в Instagram, – розповідає yahoo.

Для статті про тіло в останньому номері власного журналу Sweet July шеф-кухар і мама трьох дітей позували оголеною.  Обраниця триразового чемпіона НБА Стефена Каррі поділилася своєю світлиною в Instagram. На фото Аєша постала, сидячи на підлозі і схрестивши ноги, що дозволило їй прикрити всі інтимні місця.

31-річна красуня поділилася фотографією з Instagram із підписом: “У цьому випуску так багато природних оздоровчих та шкірних засобів!”

Хоча багато коментаторів були в захваті від фотографій Каррі, але були й інші, яких, здавалося, не вразили. Одна людина поставила під сумнів віру Каррі, написавши: “Я думала, що ви та ваш чоловік є християнською парою”.

Інший користувач звинуватив Аєшу у лицемірстві, ставлячи запитання: “Це ж та сама людина, яка кілька років тому казала жінкам прикриватись?”, мовляв іншим закидала, а тут сама роздягнулася.

“Ніколи цього не робила”, – захистилася вона та погодилася з іншим користувачем, який зауважив, що вона цілком прикрита на фото.

Коментар, про який йдеться, нагадав про її суперечливі твіти від 5 грудня 2015 року, де вона написала: “Сьогодні всі ледве носять одяг, чи не так? Це не в моєму стилі. Я люблю зберігати свої красоти лише для того, хто має значення для мене”. Раніше дружина баскетболіста виступала з критикою відвертих вбрань, але, схуднувши, змінила свою думку.

Цікаво, що кадр на обкладинку журналу вибирав особисто її чоловік.

Аєша і Стефен виховують трьох дітей. Каррі увійшов до списка найбагатших зірок світу за версією Forbes. Нагадаємо, що в минулому сезон найдорожчому баскетболістові світу зламали руку.

Аєша запустила лінійку натуральних засобів для оздоровлення та догляду за шкірою. Також під Sweet July дівчина відкрила магазин і випустила журнал. 

Результат пошуку зображень за запитом Аєша Каррі

Результат пошуку зображень за запитом Аєша Каррі
Результат пошуку зображень за запитом Аєша Каррі