В Дніпропетровську відбудеться урочистий марш військовослужбовців ЗСУ

12.02.2016 16:45   -
Автор:

В понеділок, 15 лютого, у Дніпропетровську відзначать День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів та річниця виведення військ з Республіки Афганістан. У центрі міста відбудеться проходження урочистим маршем військовослужбовців Збройних Сил України.
Про це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу міськради.
На 10 ранку заплановане покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям „Вибух пам’яті” (вул. Січеславська Набережна), а після цього – урочисте проходження розпочне зенітно-ракетна бригада повітряного командування “Центр” повітряних Сил Збройних Сил України. Також у парадному строю, разом із військовослужбовцями Збройних Сил України, крокуватимуть військовослужбовці військової частини 3021 Внутрішніх військ МВС України.
Тож з 9.45 до 11.00 по вул. Січеславська Набережна від вул. Володимира Мономаха (вул. Московська) до вул. Юліуша Словацького буде тимчасово перекрито рух транспорту у зв’язку з урочистим проходженням маршем військовослужбовців ЗСУ.
Читайте також: В Дніпропетровську зібралась команда Саакашвілі
Об 11.00 у Спасо – Преображенському кафедральному соборі відбудеться Панахида за загиблими.
О 12.30 у театрі опери та балету відбудеться концерт, під час якого виступатимуть учасники бойових дій в Афганістані та творчі колективи міста.
Сьогодні у Дніпропетровську мешкають 2,7 тисяч учасників бойових дій в Афганістані та 1 тисяча учасників бойових дій на території інших держав.
Читайте також: В Днепропетровске пройдет акция против коррупционеров