Випробування майданами йдуть на користь українцям, – дніпровський активіст

21.11.2016 15:16   -
Автор:

Громадський активіст, координатор «УкРАїнського Клубу», Микола Лукашов вважає, що в подальшому можливий як ще один кривавий майдан, так і мирний розвиток подій.
Про це він заявив в ексклюзивному коментарі Інтернет-виданню «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Я учасник декількох майданів і в Києві, і в Дніпрі. Незважаючи на весь той негатив, про який всі кажуть, я вважаю, що це все – наші уроки, що це все сталося не просто так, бо все має під небом свій час. І оскільки ми вже певні уроки пройшли, то будемо проходити їх і надалі, і проходити ще довго.
Читайте также: После Майдана многие пошли на диван ждать перемен, – активист
Не хочу сказати, що чим гірше, тим краще. Але саме ті випробування, які зараз проходять, вони українцям на користь. І значить у нас швидше вийде побачити ту країну, про яку ми мріємо, хоча мріє кожен по-своєму. Це все лежить у нас під носом, але чомусь ніхто не бачить. Тут завжди є декілька шляхів. Але основних два: або буде швидкий, кривавий майдан озброєних до зубів інтелектуалів, або почнеться інший сценарій, який не те що зупинить війну, але почне культурну, інформаційну, духовну експансію України назовні. Не кажучи вже про її внутрішню перебудову», – сказав він.
Читайте также: Рано или поздно произойдет не третий Майдан, а кровавая расправа, – активист