В міськраді Дніпра розповіли, як перевірити процес ліквідації дерев

06.11.2017 10:00   -
Автор:

Кожен мешканець Дніпра має право та можливість перевірити процес ліквідації аварійних дерев. Для цього не обов’язково викликати поліцію вже під час робіт, дізнатися про майбутній графік можна заздалегідь.
Про це в ефірі передачі “Наживо” на 51-му телеканалі розповів директор КП “«Міськзеленбуд»” Юрій Фоменко, повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
“Коли у вас питання, то викликайте поліцію. Не все пиляє «Міськзеленбуд», ми не є єдиними. Різні тендери, різні підрядчики”, – зазначив він.
Читайте также: В центре Днепра уже больше недели не убирают спиленные ветки (ФОТО)
Юрій Фоменко розказав, що процесу ліквідації передують певні дослідження або безпосередньо заявки мешканців, депутатів на предмет стану дерев, які знаходяться на певній території біля заявника.
“Така заявка подається у департамент благоустрою та інфраструктури, там є комісія, яка вивчає ситуацію. Затверджує цей акт також обласна державна екологічна інспекція. І цей документ уже право на виконання робіт. Як правило, між дослідженням – якщо це не занадто аварійні дерева – проходить певний час. Такі дерева позначаються хрестиком, рисочкою і кружечком – це залежить від того, які роботи будуть виконуватися. В цей час, якщо хтось не погоджується, може підійти в департамент, вияснити питання. Тобто, не обов’язково ці питання вирішувати в момент, коли вже працює комунальна техніка”, – наголосив директор КП “Міськзеленбуд”.
ФОТО: Наше місто