В Дніпропетровську на приймальню нардепа здійснено напад (ФОТО)

11.02.2015 12:11   -
Автор:

В Дніпропетровську в ніч на 11 лютого на приймальну народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Максима Курячого, яка розташована по вул. Робоча, 83, було здійснено напад. Про це повідомив помічник народного депутата Владислав Романов, передає ІА “Придніпров’я“.
За його словами зловмисники намагалися виламати вхідні двері, розбили прибори освітлення, зірвали постери та вивіску. На місці події працює оперативна група Червоногвардійського районного управління МВВС, яка документує факт нападу.
«Поки правоохоронці не висувають версій того, що сталося, однак можемо зауважити, що ця подія відбулася синхронного з тим, що Максим Курячий ініціював збір підписів у Верховній Раді під зверненням до Прем’єр-міністра України про розв’язання питання погашення заборгованості по виплаті зарплати працівникам Південмашу, яка сягає вже 90 млн. грн. Цю ситуацію активно використовує проросійська агентура в Дніпропетровську, яка підбурює працівників заводу на страйки та інші акції протесту. Вочевидь, комусь дуже не подобається позиція народного депутата, спрямована на відновлення роботи провідного підприємства ВПК», — припускає Владислав Романов.



Нагадаємо, цей офіс тоді ще кандидата від “Блоку Порошенко” в Дніпропетровську вже атакували невідомі. Були закидані смолою вивіски і постери в громадській приймальні Курячого.