У Дніпропетровську створили нове громадське об’єднання АТОМ

22.06.2015 22:12   -
Автор:

Мета об’єднання — боротьба з корупцією та правопорушеннями високопоставлених осіб, передає 9 канал.
«Революція не закінчилась». Під таким гаслом розпочала діяльність “Асоціація товариств, об‘єднаних Майданом”. У склад об’єднання увійшли чотири громадські організації, які представляють різні політичні течії. Незважаючи на різноманітність поглядів, у членів АТОМа одна мета — боротьба з корупцією та правопорушеннями високопоставлених осіб. Лідери організації вже підписали необхідні документи і планують розпочати свою діяльність найближчим часом.
Читайте також: В Днепропетровске между Вилкулом и Филатовым будет дуэль, – эксперт
«Появилась такая идея о создании объединения, в которое войдут г.о. На сегодняшний день разрозненные, что-то из себя представляющие, отдельно каждые состоявшиеся. Но пришло такое понимание, что вместе это будет действеннее, это будет интереснее и сильней», — розповідає Олександр Островський, голова організації «Народна армія».
«У нас виникла ідея і намагання створити якусь дієву силу на залишку того, що залишилось з минулого року і тих, хто відчуває себе активним і готовим змінити країну, щоб добудувати те, що почали, починаючи з зими 2014 року», — каже Ігор Куликовський, представник організації «Правий сектор».
Читайте також: БПП поддержал инициативу партии “УДАР” по МАФам
«Одна з наших задач — навчити громадськість стояти за себе. Бо, якщо люди не будуть боротися, то ніхто за них це не зробить. Треба прокинутися і зрозуміти, що ніхто крім нас», — говорить Дар‘я Слуцьковська, представниця громадського формування «Спис».