У Дніпропетровську проведуть “Ходу миру” проти війни на Донбасі

22.01.2016 16:30   -
Автор:

Голова Союзу жінок Дніпропетровська та області Валентина Тальян повідомила, що 27 січня у місті проведуть «Ходу миру» проти війни на Донбасі.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на Днепр Пост.
Спілка жінок України ще минулого року започаткувала проект «Миротворення в Україні: роль жінок», спрямований на примирення та відновлення довіри між різними групами суспільства, на формування суспільної думки про необхідність невідкладних заходів, які активізують дії щодо мирного врегулювання. Презентація відбулася в серпні 2015 року, а закінчиться в березні 2016го.
«Це цикл семінарів, із якими ми їздимо нашою делегацією по різним містам. 26 січня до Дніпропетровська приїдуть делегації з 7 регіонів України: Києва, Житомира, Луцька, Львова, Одеси, Сєверодонецька та Черкас. Загалом 50 жінок.
27-28 січня 2016 року такі семінари відбудуться у нашому місті. А 27 січня о 10:00 розпочнеться Хода миру – від вулиці Фурманова до Монументу Слави, де відбудеться короткий мітинг. Перед цим ми під’їдемо до алеї Небесної сотні і покладемо квіти. А потім вирушимо до Монументу Слави», – зазначила Валентина Тальян.
Читайте також: Подвиг захисників Донецького аеропорту вшанували музичним флешмобом (ФОТО)
Організатори закликають приєднатися до цієї акції інші жіночі організації, громадських активістів, волонтерок, молодь, небайдужих дніпропетровців.
Після цього у готелі «Рассвєт» упродовж двох днів понад сто учасниць семінару працюватимуть у групах. Для обговорення пропонуються чотири теми:
Учасниці семінару матимуть можливість взяти участь у тренінгах із психології спілкування. У березні в Києві планується провести підсумковий захід. Думки і пропозиції, висловлені на семінарах у регіонах, будуть узагальнені, а висновки будуть передані до Верховної Ради, Президенту України та Уряду.
Читайте також: Кто и как руководит общежитиями Днепропетровска