У Дніпропетровську презентували стратегію розвитку спорту

03.03.2016 15:19   -
Автор:

Штатний радник міського голови Родіон Кочубей відмітив, що нова стратегія розвитку спортивної галузі міста на 2016-2017 роки передбачає поліпшення якості життя городян саме засобами спортивної галузі, масову популяризація спорту і здорового способу життя, сучасну та доступну спортивну інфраструктуру, а також створення і просування спортивного бренду міста.
Про це Інтернет-виданню «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» повідомили у прес-службі міськради.
«Власне стратегія включає запровадження ряду програм. За програмою «Спорт як спосіб життя» вводитимемо змагання для всіх на якісно новому рівні – це і шкільні ігри, регулярні аматорські змагання серед молоді та студентства, залучення до занять спортом людей з обмеженими фізичними можливостями, пенсіонерів, воїнів АТО як спортивна адаптація. Також в рамках цієї програми плануємо створити інтернет-ресурс для висвітлення спортивних подій», – сказав Родіон Кочубей.
У програмі розвитку спортивної інфраструктури головний акцент буде на перетворенні муніципальної спортивної інфраструктури в ефективну і доступну. При цьому Родіон Кочубей наголосив, що розробки потреби в спортивній інфраструктурі з урахуванням розвитку міста буде включатися до Генплану Дніпропетровська.
Читайте также: Какой бюджет будет у Днепропетровска (ДОКУМЕНТ).