У Дніпропетровську на таблички з новими назвами вулиць виділили півмільйона

11.04.2016 17:58   -
Автор:

Про це під час прес-конференції повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко. За його словами, на ці кошти планується замінити таблички на 300 вулицях. Зміну табличок розпочнуть з центральних вулиць міста. Не залишаться без табличок з адресами багатоповерхові будинки та адміністративні будівлі. За словами Михайла Лисенка, на заміну всіх табличок у місті, за попередніми підрахунками, знадобиться близько 1 мільйона гривень. Можливо, решту коштів виділять у другому півріччі.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради
«Сьогодні у міській раді відбудеться нарада с представниками громадськості, групою «Смарт-сіті», архітекторами та дизайнерами, для того, щоб обрати єдиний стандарт адресних табличок для спальних районів, для центру міста та для приватного сектору.Треба віднайти єдину форму, щоб це був затверджений виконкомом зразок. Пропонувати свої варіанти може кожен бажаючий», – сказав Михайло Лисенко.
Він також наголосив, що витрати на заміну табличок не будуть включатися у комунальні платежі.
«Це все плітки, що у комунальні платежі закладені гроші на перейменування, всі кошти виділяються із міського бюджету», – зазначив Михайло Лисенко.
Заступник міського голови також додав, що в бюджеті закладені кошти на багатоквартирні будинки та адміністративні будівлі. За його словами, у приватному секторі зміна табличок — це добра воля кожного жителя, проводитимуть її власним коштом.
Чиатйте также: Депутаты передумали превращать Днепропетровск в город парков.