У Дніпропетровську 29 кіосків-порушників попередили про демонтаж (ФОТО)

03.02.2016 14:29   -
Автор:

Такі результати рейду, який провели у трьох місцях з найбільш кричущими порушеннями. Спеціальні приписи вручали представники міської влади. Власникам незаконних споруд виписали загалом 29 попереджень. Аби виконати припис і демонтувати незаконну конструкцію самостійно, у підприємців є рівно тиждень. Якщо ж протягом семи днів такого не станеться, цю роботу виконають представники міськради.
Про це передає видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
Найгарячішими точками, де розташувалися самовільно встановлені торгівельні об’єкти стали центр міста – біля Європейської площі, Вокзальна площа та територія біля «Слов’янського ринку».
«Ми хочемо офіційно зафіксувати акт вручення приписів тим тимчасовим спорудам, які знаходяться в основних місцях Дніпропетровська. Найближчим часом департаментом споживчого ринку і сфери послуг буде запропоновано детальний план переносу, розміщення та законної оплати. Це комплексна схема, за якою ми будемо далі співпрацювати з підприємцями, які працюють у тимчасових спорудах міста», – розповів в.о. директора департаменту споживчого ринку та сфери послуг міськради Дмитро Терентьєв.
Читайте також: В таких городах, как Днепропетровск, метро не нужно, это нонсенс, – заммэра
Від булочних із солодким запахом до генделиків-нечупар і сумнівних ларьків із технікою –попередження отримали порушники, які розташувалися на так званих червоних лініях і заважають руху, ті, які не мають відповідних документів, і ті, на які найбільше скаржаться містяни.
Приписи вручали тим, хто знаходився в кіосках. Якщо ж приймати документ відмовлялися, його клеїли на зовнішню вітрину.
Дізнавшись, що триває рейд, деякі МАФи оперативно зачинялися. Із вражаючою швидкістю «згорталися» також і стихійні торгові точки.
Читайте також: Денисенко офіційно просить міську владу демонтувати пам’ятники Калініну та Кірову (ФОТО)