Рабінович та Мураєв “забили” на свою роботу в парламенті

29.05.2018 14:00   -
Автор:

П’ятнадцять народних депутатів не проголосували в травні жодного разу. Всього за місяць відбулося 12 пленарних засідань, на яких було проведено 462 голосування.
Серед них – володарі партії “За життя” Євген Мураєв та Вадим Рабінович, повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланям на КВУ.
Серед депутатів, які не проголосували жодного разу (не натискали «за», «проти», «утримався»): Вадим Рабінович і Юхим Звягільський («Опозиційний блок»), Євгеній Мураєв, Дмитро Ярош, Андрій Білецький, Костянтин Жеваго, Сергій Мельничук (позафракційні), Петро Сабашук, Віталій Чепинога (БПП), Денис Дзензерський (НФ).
Читайте також: Вадим Рабинович прогулял все заседания Рады в апреле
Вказані депутати офіційно пропустили голосування ВР з невідомих причин. Тобто, не через хворобу чи відрядження. Окремі з них були присутні в Раді на момент голосувань, однак участі в них не брали. Так, Вадим Рабінович та Юхим Звягільський були письмово зареєстровані на чотирьох засіданнях ВР, Костянтин Жеваго – двох, Віталій Чепинога – семи.
Читайте також: Вадим Рабинович очолює список маніпуляторів, – дослідження
Також жодного разу в травні не проголосували депутати-втікачі: Євген Бакулін («Опозиційний блок»), Сергій Клюєв (позафракційний) та Олександр Онищенко (позафракційний). Не голосували також В’ячеслав Константіновський, який написав заяву про складання депутатських повноважень і Надія Савченко, яку утримують під вартою.