Питання відставки мера Дніпродзержинська буде винесено на наступну сесію, – Купрій

27.03.2015 14:48   -
Автор:

Нардеп Віталій Купрій заявив, що слідчі вилучили під час обшуку робочого кабінету мера Дніпродзержинська Станіслава Сафронова документи, що можуть свідчити про злочини чиновника.
Про це він повідомив у своєму фейсбук, пише видання “ДНЕПР.ГЛАВНОЕ”.
“Сьогодні відбулось декілька цікавих подій в моєму рідному Дніпродзержинську.
Після проведення слідчих експериментів по декільком кримінальним справам щодо мера Сафронова, відбулась низка обшуків в приміщеннях, де він може зберігати інформацію про злочини.
Під час пленарного засідання міської ради обшук відбувся і в робочому кабінеті мера, з якого вилучені певні документи.
Щоб уникнути відповідальності і не попасти на допит к слідчим, Сафронов імітував інфаркт і знаходиться зараз в лікарні. Цікаво, що офіційно ще вчора він встиг сам собі оформити відпустку.
Депутати не підтримали вимогу з недовірою до мера. Не вистачило 4 голосів. Дуже дивно було бачити, як довірену особу Януковича підтримало декілька моїх колишніх колег, які в минулому постраждали від його діянь.
Проте ми не зупиняємось і питання відставки Сафронова буде винесено на наступну сесію. Досвідчені слідчі облпрокуратури чекають на “одужання” мера, щоб поставити крапку в питанні притягнення його до кримінальної відповідальності”, – зауважив Купрій.
Читайте також: Есть социальный запрос, который может помешать местным выборам, – политолог