Поліція оголосила евакуацію з міськради через повідомлення про замінування

21.12.2015 17:24   -
Автор:

Входити у будівлю забороняють правоохоронці.
Про це передає Depo.Дніпро.
На сцену сесійної зали, яка заповнена депутатами, журналістами і представниками громадськості, піднявся начальник Дніпропетровського відділу поліції у чині полковника, і зробив оголошення про повідомлення про замінування, яке надійшло у службу “102”.
Він зазначив, що у разі, якщо присутні не покинуть будівлю міської ради, правоохоронці вимушені будуть почати евакуацію.
Читайте також: Денисенко заявляє про спробу рейдерського захоплення міськради
Нагадаємо, що сьогодні не вистачило голосів за кандидатуру Каміля Примакова на посаду секретаря міськради. Його кандидатуру висунув мер Борис Філатов. Після того, як депутати намагалися висунути кандидатури Загіда Краснова, і, знову ж таки, Каміля Примакова, Філатов завершив пленарне засідання. Він наказав вимкнути систему “Рада” і світло в залі. Після того депутат від “Опоблоку” заявив, що став свідком, що група невідомих, серед яких був нардеп Андрій Денисенко, виходили з серверної системи “Рада”, двері в яку були зламані.
Наразі у сесійній залі продовжують знаходитися депутати від різних фракцій міськради, народні депутати, представники громадськості і преса. Світло у залі включено.
Читайте також: В Днепропетровске состоится первая экскурсия в отделение полиции