Денисенко заявляє про спробу рейдерського захоплення міськради

21.12.2015 16:29   -
Автор:

32 депутати від «Опозиційного блоку» та «Громадської сили» сидять у сесійній залі й вимагають продовжити роботу, передає «Громадське ТБ Дніпро».
Також журналісти виклали фото виламаної двері до серверної кімнати системи «Рада» Дніпропетровської міськради. Нагадаємо, сьогодні під час сесійного засідання депутати підіймали питання про стороннє втручання невідомих зловмисників у роботу електронної системи голосування. Після чого фракція «Солідарність» заявила про своє подальше звернення до правоохоронців з цього приводу.

Дніпропетровський нардеп Андрій Денисенко, який присутній у міськраді, через свою сторінку у фейсбук закликав городян до мобілізації, аби завадити нібито силовій спробі захоплення міськради. За його словами, депутати двох політсил, що попри оголошену перерву залишились у залі засідань, намагаються «провести незаконне голосування за свого ставленика на посаду секретаря міськради Загіда Краснова».
Нагадаємо, сьогодні під час сесії народним обранцям не вдалось більшістю голосів проголосувати за кандидатуру висунутого Борисом Філатовим Каміля Примакова на посаду секретаря міськради.
«Друзі-дніпряни! Повна мобілізація!!!
Саме зараз «Опоблок» і «Громадська сила» пробують провести рейдерське захоплення дніпропетровської міської ради.
Попри оголошену міським головою Борисом Філатовим перерву в засіданні сесії вони намагаються провести незаконне голосування за свого ставленика на посаду секретаря міськради Загіда Краснова.
Це відбувається одразу після провалу голосування за погоджену Укропом, Самопоміччю і БПП кандидатуру Каміля Примакова.
Зараз треба не допустити захоплення стратегічно важливої позиції цією бандою.
І особливо зацікавленим – на питання, що я робив сьогодні у кімнаті контролю за системою рада, відповідаю – зайшов перевірити виконання розпорядження міського голови про відімкнення системи голосування», – написав Денисенко.
Читайте також: Днепропетровский «Оппоблок» отказался выбирать секретаря горсовета