Переможцем обласної депутатської спартакіади стала збірна команда

26.05.2015 11:25   -
Автор:

Збірна команда обласної ради, Кривого Рогу та Магдалинівського р-ну стали переможцями ІV обласної спартакіади депутатів органів місцевого самоврядування всіх рівнів. За результатами змагань буде сформовано збірну команду депутатів регіону, яка представить Дніпропетровщину на Всеукраїнській спартакіаді в Ужгороді, що пройде у червні.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу облради.
«Для нас стало гарною традицією проводить такі змагання. Спорт не лише зміцнює здоров`я, підсилює прагнення до перемоги, а й зближує людей, у даному випадку – представників органів місцевого самоврядування, розвиває відповідальність перед іншими і додає сил і бажання перемагати, налагоджувати діалог, контакти», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.
Нагадаємо, ІV обласна спартакіада депутатів органів місцевого самоврядування всіх рівнів проходила у 2 етапи. Перший тривав 24-26 квітня у містах – Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Павлоград та Дніпродзержинськ серед збірних команд депутатів районних та міських рад, які змагались у волейболі та міні-футболі. Протягом другого фінального етапу народні обранці грали за першість з настільного тенісу, шашок, шахів, волейболу та міні-футболу.
Читайте також: Громада Новомосковська просить губернатора звільнити “регіоналів”