На Дніпропетровщині залякують спостерігача ОПОРИ

22.10.2014 12:55   -
Автор:

Потерпіла спостерігачка громадської організації вважає, що причиною хуліганського нападу на її житло могла стати скарга заступнику голови Дніпропетровської ОДА Борису Філатову на двох кандидатів в депутати по 31 виборчому округу самовсуванця Костянтина Павлова та висуваниці Радикальної партії О. Ляшка Любові Балабат.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Активістка дослідила, що названі кандидати під час реєстрації в ЦВК внесли до автобіографії неправдиві дані. Зокрема, К. Павлов зазначив себе як безпартійного, а Л. Балабат вказала, що вона працює адміністратором «ПП Сердюк».
Насправді ж К. Павлов є керівником Криворізької міської організації Партії регіонів, а приватне підприємство «Сердюк», яке Л. Балабат вказала місцем своєї роботи, в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відсутнє.
Читайте також: Філатов пообіцяв зайнятися Кривим Рогом після виборів
Виявивши порушення з боку кандидатів, спостерігачка спочатку звернулася до міліції із заявою про кримінальне провадження, а коли дізналась, що провадження не відкрито, поскаржилася заступнику голови ОДА.
Замість притягнення порушників до відповідальності жінка стала жертвою невідомих хуліганів, вхідні двері її квартири зіпсовані червоною речовиною.


Наряд міліції, прибувши за викликом спостерігачки, зафіксував факт псування майна. Стосовно неправдивих даних кандидатів правоохоронці порадили потерпілій звернутись до окружних виборчих комісій.
Читайте також: На 31 окрузі кандидат скуповує голоси через «договору з агітаторами» (ФОТО)