До дніпропетровського губернатора завітають з акцією протесту

12.11.2019 14:00   -
Автор:

21 листопада о 19.00 у Дніпрі біля будівлі обласної державної адміністрації пройде акція протесту. Про це на своїй сторнці у Фейсбуці заявив екс-нардеп Андрій Денисенко, повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
“Зе каже, що немає ніякої капітуляції і починає відводити війська із 30 містечок і сіл з населенням 60 тисяч українців. Зе каже, що немає ніякої капітуляції і погоджується платити Росії за газ, спожитий на окупованих нею територіях і продовжує платити за воду та електрику. Зе каже, що немає ніякої капітуляції і не подає заявку на добуття членства в НАТО. Зе каже, що просто хоче миру та перестати стріляти і погоджується на амністію терористам, особливий статус Донбасу та на проведення виборів в українські органи влади на непідконтрольній Україні території”, – зазначив Денисенко.
Читайте также: Губернатор Днепропетровщины готовится к непростой встрече
За його словами, більшість українців не хоче миру за будь-яку ціну, ми проти відведення військ з нашої землі і утримання терористів ОРДЛО з українського бюджету. Ми хочемо перемоги України – дипломатичної, економічної та, обов‘язково – військової.
“21 листопада, у день Свободи та Гідності, о 19 годині ми прийдемо до облдержадміністрації, щоби нагадати владі – вимога нації – ні капітуляції! І ми не зупинимося, доки не змусимо владу виконати наші вимоги або піти”, – наголосив представник руху опору.