Дніпропетровські активісти роздумують, як повернути мільярди до місцевих бюджетів

10.03.2015 15:00   -
Автор:

11 березня у Дніпропетровську відбудеться круглий стіл «Антикорупційна громадська ініціатива «Повернемо мільярди до місцевих бюджетів».
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Експертом по темі виступить директор Фонду «Відкрите суспільство» та експерт «реанімаційному пакету реформ – Київ» Іван Сікора. Запрошуються для участі в круглому столі представники громадських організацій, об’єднань, активісти та представники територіальних громад.
Для участі вам необхідно заповнити реєстраційну форму (запосиланням:https://docs.google.com/a/resound.com.ua/forms/d/1wPs..).
Читайте також: Геннадій Корбан розповість, що посилить безпеку України
Захід проводиться Фундацією «Відкрите суспільство» за підтримки ГО «Громадської платформи України» в рамках проекту «Реформа децентралізації: краще зрозуміти обіцянки політиків і контролювати їх дії після виборів».
Децентралізація відкриває нові можливості для участі громадськості у формуванні політики (в т.ч. участі у бюджетному процесі) на місцевому рівні. У той же час, існує реальна загроза перенесення корупційних практик на місцевий рівень і продовження імітації боротьби з корупцією.
Початок о 13.00, місце проведення: прес-зал “Антикризового медіа-центру”, м Днепропетровськ, вул. Набережна Леніна 33, 3 поверх.
Читайте також: Дніпропетровцям покажуть можливості громадського контролю у бюджетному процесі