Дніпропетровцям розповіли, як стали власниками майна всього міста

04.05.2015 12:34   -
Автор:

Третього травня в Дніпропетровську відбувся семінар головною темою якого було роз’яснення необхідності утворення Територіальної громади міста Дніпропетровська, як юридичної особи – власника всього майна, що знаходиться в межах кордонів зазначеної адміністративно-територіальної одиниці.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на tergromada.blogspot.com.
«Народ України жебракує в одній з найбагатших країн світу в той час, коли олігархи розкрадають їх власність, а отримані кошти виводять в офшори, знекровлюючи економіку. Дніпропетровськ в розкраданні комунального майна, є одним з беззаперечних лідерів цієї сумної статистики. Механізмом повернення вкраденого загальнонаціонального багатства та комунального майна має стати утворення територіальних громад сіл, селищ, міст, районів у містах – первинних суб’єктів господарювання у відповідності до чинної Конституції України», – це, та багато іншого пролунало в контексті проведеного заходу.
Під час семінару, за допомогою скайп-зв’язку, своїм досвідом в розбудові територіальних громад та захисті спільних інтересів, з учасниками зборів, поділилася правозахисник Рімма Білоцерківська.