48 законів влади: секрети, про які не говорять вголос

16.05.2023 14:58   -

Дорогою до успіху людина читає багато книг. Деякі з них стають точкою неповернення, адже після отримання нових знань жити колишнім життям неможливо. Однією з таких є «48 законів влади» Роберта Гріна. Книга є настільною для багатьох відомих політиків, бізнесменів та інших визначних людей. У ній автор доступно роз’яснює, як отримати й утримати владу. Це справжня знахідка для амбітних і цілеспрямованих людей, що прагнуть досягти максимальних висот у всіх сферах свого життя.

Чому навколо книги «48 законів влади» багато скандалів

Роберт Грін — це автор, який не підбирає слів та не старається сподобатися всім. Його закони дещо категоричні та цинічні. Деякі критики називають їх аморальними, адже письменник відкрито навчає маніпулювати людьми. Насправді книга не тільки допомагає виходити з різних життєвих ситуацій із вигодою для себе, а ще й показує, які бувають різновиди маніпуляцій та як їх уникнути. Прямота автора, навпаки, допомагає врешті-решт зняти рожеві окуляри й реально подивитися на суспільство.

У книзі 48 законів влади всі закони мають докладне роз’яснення: чому, для чого й що це дасть у результаті. Крім того, наводиться багато цікавих прикладів, які є підтвердженням думки автора. Це реальні історії з життя відомих імператорів, політиків, філософів та відомих у всьому світі діячів. Автор стверджує: попри те, що епоха змінилася, правила отримання влади залишилися такими самими.

Ця книга, як і майже всі видання Робіна Гріна, є бестселером в Україні й не тільки. Вона чудово підходить на подарунок керівнику компанії, чиновнику, бізнесмену. Придбати ексклюзивне видання 48 законів влади Роберта Гріна можна в інтернет-магазині fama.ua. У наявності унікальні екземпляри зі шкіряною палітуркою та металевим оздобленням. У таких книгах використовується папір преміальної якості й декоративні зрізи. Купити книгу можна і для колекціонера, вона стане окрасою будь-якої бібліотеки.

Що можна дізнатися з книги

У книзі 48 законів влади українською автор розповідає, як долати життєві труднощі та перетворювати їх на успіх. Крім того, можна дізнатися більше про такі теми:

  • як боротися зі страхом;
  • де брати енергію для щоденних подвигів;
  • що в житті має значення і як правильно розставляти пріоритети;
  • як керувати своїми емоціями;
  • як говорити з керівниками й підлеглими та багато іншого.

Ця книга — джерело практичних порад, які можна застосовувати як у бізнесі, так і в повсякденному житті.