27 листопада на Дніпропетровщині відбудеться благодійний бал-маскарад

25.11.2014 12:58   -
Автор:

З нагоди Дня студента у гранд-холі культурно-ділового центу «Менора» відбудеться благодійний бал-маскарад. Під твори світових класиків у вальсі кружлятимуть майже 200 пар. На гостей очікує безліч конкурсів і сюрпризів від організаторів. Кульмінацією балу стане оголошення його короля та королеви.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
Організатори запрошують усіх охочих. Для гостей діятиме обов’язків дрес-код. Попередній продаж квитків діє в офісі Молодіжної ради (просп. Гагаріна, 11 (колишня тур-агенція «Гала-тур»). Наразі продано вже понад 100 квитків. Зібрані кошти підуть на підтримку української армії.
Благодійний внесок для пари складає 120 грн. Вартість одного квитка обійдеться у 80 грн.
Разом з тим, запрошення на бал можна виграти також у спеціальних акціях від Дніпропетровської обласної молодіжної ради. Однією з таких є благодійний аукціон. Стати його учасником можна на офіційній сторінці ДОМА у соціальній мережі. У публічних торгів діють класичні правила: лот дістається тому, хто назве у коментарях найвищу ціну. Аукціон триває з понеділка до середи. Щодня з молотка йдуть по 2 запрошення.
Крім того, шанс дістати ще по 2 віп-запрошення є у тих, хто вже підготував до балу оригінальну маску. Фотографію обов’язкового атрибуту венеціанського маскараду необхідно додати до конкурсного альбому. Підсумки фото-першості будуть оголошені все цієї середи.
У вечір проведення благодійного балу для всіх гостей діятиме обов’язковий дрес-код. Зокрема, необхідно підібрати завершений образ у стилі венеціанського карнавалу.
Зазначимо, що студентський бал проходитиме на Дніпропетровщині вже третій рік поспіль, але благодійним захід буде вперше.
Довідки за телефонами: (067) 480 59 90, Сергій або (093) 837 06 76, Владислава.