19-річний студент із Дніпра різав людей і викладав відео в інтернет

11.02.2020 16:14   -
Автор:

У Дніпрі затримали хлопця 19 років, що заради незрозумілої втіхи нападав на невідомих йому людей прямо на вулиці. Юнак, знаходячи собі помічників, наносив побої та ножові поранення випадковим перехожим. Про це повідомляють «Факти».
Неймовірно, але садист знімав відео своїх збочень на відео прямо під час нападу.
«Этот человек чуть меня не убил! – розказав один із постраждалих – Восемь ножевых ранений. Он бил меня ножом в спину, пробил легкое. К счастью, меня быстро отвезли в больницу и прооперировали. Врачи сказали, что я родился в рубашке- каким-то чудом нож не задел другие жизненно важные органы. В одной руке преступник держал нож, которым наносил мне удары, а в другой — телефон с включенной камерой. Он снимал это зверство на камеру и потом сам выложил видео в Telegram. Не знаю, маньяк он или просто сумасшедший. Но, судя по видео, он гордится тем, что сделал».
Співучасники нападів часто грабували жертв маніяка, відбираючи цінні речі.
Поліція повідомила, що злочинець походить із нормальної родини, навчається в одному із престижних вишів Дніпра, не судимий. Що змусило хлопця здобувати собі славу таким збоченим способом – не зрозуміло. Сам затриманий не може пояснити своїх вчинків і говорить, що вони стали наслідком «затуманення розуму».
Наразі, відомо про 5 нападів, що скоїв молодик, в результаті яких постраждали 7 людей.
Затриманому висунули звинувачення по статтях «Розбій» та «Замах на вбивство».
Днепр.Главное