10 червня дніпровців запрошують на зустріч із письменниками, які презентують нові книжки про військові дії, полон, інформвійну та про добрі справи

08.06.2021 11:36   -

10 червня у Дніпропетровській ОДА – творчий вечір. Книжкові новинки презентують військові прозаїки Мартін Брест, Юрій Руденко, Ігор Михайлишин та дитячий письменник Володимир Нікітенко. Про це повідомила заступниця голови облдержадміністрації Ольга Горб, – повідомляє ДніпроОДА.

«На четверговий вечір приготували для шанувальників сучасної української прози відразу 4 цікаві зустрічі. Можна буде ознайомитися з книжковими новинками, поспілкуватися з авторами. Взяти автографи та зробити селфі», – розповіла Ольга Горб.

Мартін Брест презентує нову книгу «Піхота. Наша земля». Це реальна історія бойових дій, що відбулися повесні 2016 року у передмісті Докучаєвська. 22 дні української піхоти.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Дослідження першого року російсько-української війни представить Юрій Руденко. Його книга «WAR.ru» містить карти, схеми, посилання на реальне відео з місця подій. У ній – і про військові дії, і про інформаційну війну.

Руденка - Книги / журнали - OLX.ua

Власними емоціями та переживаннями під час 120-денного перебування в полоні поділився Ігор Михайлишин. Його історія – у книзі «Фуга 119».

Фуга «119». В тональності полону

Про новинки дитячої літератури можна буде дізнатися у Володимира Нікітенка. Він презентує власну книгу «210 добрих справ. Темні часи». Це продовження чарівної історії про Машину Часу. Основна ідея: час – найцінніший ресурс людини.

210 добрих справ. Темні часи – купити книгу, ціна, відгуки – Книгарня "Є"

Творча зустріч із письменниками – 10 червня. Початок – о 18:30.

Вхід – вільний. За попередньою реєстрацією.

Зустріч відбудеться за адресою: м. Дніпро, проспект Поля, 1, 3-й поверх.