У Дніпропетровську політиків та активістів запрошують на цикл громадських дискусій

18.12.2014 18:01   -
Автор:

В суботу, 20 грудня, о 17:00 у Дніпропетровську відбудеться перша зустріч з циклу громадських дискусій “Київські діалоги”. Цей проект – формат громадських обговорень, який вже деякий час триває в столиці, а тепер його було вирішено поширити на регіони.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Проект розрахований на два роки регулярних зустрічей (кожні 1-1.5 місяці). Перша з них присвячена найголовнішому питанню, що ж саме найбільше потребує обговорення і реакції громади в Дніпропетровську?
В якості експертів участь в заході братимуть активісти з різних сфер діяльності, які допоможуть накреслити загальну картину проблем Дніпропетровська і області.
«Організаторам проекту дуже хочеться, щоб ці “діалоги” не перетворилися за доброю українською традицією в балаканину, а стали конструктивним інструментом зміни реальності», – пише модератор заходу перекладачка і публіцистка Вікторія Наріжна.
Проект “Київський діалог” розпочинає цикл громадських дискусій у Дніпропетровську. Зустрічі в рамках проекту відкривають діалог навколо суспільно та політично значущих тем, які впливають на розвиток регіону. Дискусії стануть одним з робочих інструментів громадянського суспільства, сприятимуть взаєморозумінню та спільному вирішенню важливих питань. 20 грудня відбудеться перша зустріч на тему “Нова якість дніпропетровської політики”.
Запрошуються представники громадських ініціатив, політики, активісти різних галузей.
Час: 17:00-19:15. Початок реєстрації о 16:45.
Місце проведення: Дніпропетровськ, галерея «Арт–Світ» (вул. Артема 4а, 2 поверх).
Реєстрація учасників обов’язкова.
Форма реєстрації:http://bit.ly/1GLDOwd
Про проект “Київський діалог”: www.kiev-dialogue.org
Контакти:
Зоя Красовська, регіональний координатор проекту
Юлія Овчаренко, регіональний менеджер проекту