Сьогодні Дніпропетровськом почнуть курсувати нові тролейбуси, – міськрада

10.12.2015 14:43   -
Автор:

Сьогодні, 10 грудня, до роботи стануть останні два із десяти нових тролейбусів, закуплених містом цього року.
Про це під час виїзної робочої наради повідомив заступник директора департаменту транспорту та зв’язку Дніпропетровської міської ради Павло Гезь, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
«Цього року місто в рамках тендеру закупило десять нових тролейбусів. Окрім того, комунальне підприємство «Дніпропетровський електротранспорт» власним коштом придбало один новий тролейбус. Таким чином рухомий склад поповнився 11 тролейбусами», – сказав чиновник.
За словами директора комунального підприємства «Дніпропетровський електротранспорт» Олександра Афанасьєва, нові тролейбуси відповідають вимогам сучасності: «Вони комфортабельні, обладнані кондиціонерами в салоні та у кабіні водія (на обігрів та охолодження), спеціальною пониженою платформою для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями. Комплектуючі тролейбусних машин зроблені європейськими виробниками, а збирав їх наш «Південмаш». Нові тролейбуси перевозять пасажирів на маршрутах: №№ 4, 5, 7, «А», «Б», 20».
Він також додав, що у планах на наступний рік закупити іще 40 тролейбусів, аби максимально поновити рухомий склад тролейбусів у Дніпропетровську.
Читайте також: У Дніпропетровську готують нову програму розвитку громадського транспорту